fbpx
1-677-124-44227
info@your business.com
184 Main Collins Street
Handgemaakte en unieke collectie juwelen

Elegantie voor u

Cervera creëert handgemaakte juwelen met hedendaagse ontwerpen in authentieke materialen, passend voor elk moment van de dag. Noem het gerust mediterraanse elegantie met hoge kwaliteit en het gebruik van de beste materialen.

Handgemaakte juwelen

Cervera

De ontwerpers van Cervera transformeren de traditie naar hedendaags ontwerpen die inspireren en bijblijven. Dat is Cervera, prachtige droomjuwelen om elke dag beter te maken.Juwelen creëren is een vak apart. Met Cervera maken we kennis met de know-how en de sterke traditie in vakmanschap met juwelen en de creatie ervan te Barcelona, Spanje. Het oog voor detail en het hedendaags design maakt het verschil: subtiel en helemaal passend voor de hedendaagse vrouw. Elk stuk is doordacht en afgewerkt door professionele ontwerpers. Neem uw tijd om deze collecties te leren kennen, een reis naar een heel bijzondere wereld.

Bent u ook benieuwd naar de collecties? Ons team staat voor u klaar. In onze winkel ontdekt u alle collecties. Kom gerust langs in de winkel of neem contact op met ons, wij beantwoorden graag uw vragen.

U wilt onze collecties ontdekken?

Neem dan contact op met ons.

Wij helpen u graag verder.

U bent van harte welkom in onze aangename en sfeervolle winkel in Brasschaat.
U vindt er ongetwijfeld wat u zoekt, u maakt in alle rust
een juiste keuze die heel precies past. Hebt u vragen?